Aangekomen in Wales
Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé
04 September 2012 | Verenigd Koninkrijk, Blaenau-Ffestiniog
Het zou een flinke rit naar Noord Wales worden en om de lange tocht te onderbreken zijn we onderweg gestopt in Ludlow. Een klein plaatsje met mooie 16 eeuwse gebouwen/huizen.
Daarna zijn we een uur verderop gestopt bij Powis Castle een mooi oud kasteel aan de grens van Wales.
We besloten dit keer eerlijk te melden dat we een hondje bij ons hadden maar helaas Bart mocht niet mee naar binnen. Dus het zijn foto's buiten geworden.
Het uitzicht onderweg word steeds mooier met prachtige bergen en gestrekte velden.
We zijn dus ook regelmatig gestopt onderweg voor foto's.
Toen de meeste plaatsnamen bijna niet meer uit te spreken waren wisten we dat we in Wales waren aangekomen.
Namen als Llanrhaeadrym-Mochnant en Llanuwchllyn zijn geen uitzondering.
Rond 18.00 waren we bij ons hotel in Blaenau-Ffestiniog.
Een oud gebouw die helemaal opgeknapt is en sinds 3 weken weer open is.
Alles ruikt nog nieuw en naar de verf.
Ook de straat krijgt een flinke opknapbeurt dus het uitzicht is niet zo geweldig.
Weer de hele rotzooi uit de auto gehaald en een hapje gegeten. Daarna een wandeling met Bart gemaakt en nu is het al weer tijd om verslag te schrijven en nog een filmpje te kijken.
Weer genoten van een heerlijke zonnige dag!