Een autorit langs de tuinen van de Midlands - Reisverslag uit Stratford-upon-Avon, Verenigd Koninkrijk van Danny en Esmé Nieuwdorp/Ras - WaarBenJij.nu Een autorit langs de tuinen van de Midlands - Reisverslag uit Stratford-upon-Avon, Verenigd Koninkrijk van Danny en Esmé Nieuwdorp/Ras - WaarBenJij.nu

Een autorit langs de tuinen van de Midlands

Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé

03 September 2012 | Verenigd Koninkrijk, Stratford-upon-Avon

Wat hebben we weer een heerlijke dag gehad en wat is het hier mooi!!!
Vanmorgen niet al te vroeg op gestaan, we zaten rond 9.00 aan een heerlijk engels ontbijt. We werden opgewacht door een heel vriendelijke serveerster die blij was ons te zien ( we waren de enige hotelgasten).
Ze had ook gehoopt Bartje weer te kunnen zien maar die lag nog uit te slapen op de kamer haha.
We waren nog aan het twijfelen of we naar Stone Hedge zouden gaan want dat is verboden voor honden. Nu hebben we Bart overal mee naar binnen gekregen waar het niet mocht want hij ligt natuurlijk in de tas.
Maar het is toch 1,5 uur rijden en stel nou dat...
Nu stond er in mijn Capitool reisgids een mooie autorit langs prachtige oud engelse tuinen, kastelen en cottages.
Dus we hebben gelukkig maar voor de "save" gekozen want wat hebben we genoten!
Mama ik heb veel aan je gedacht want ohh wat zou jij dit mooi hebben gevonden!
We zijn begonnen bij het kasteel in Warwick en om daarna de route te vervolgen naar Stratford de geboorteplaats van Shakespeare en verder door te rijden via kleine kronkelweggetjes met een prachtig uitzicht op de heuvels van het hart van Engeland.
We hebben mooie huizen, pubs en kerken van Cotswoldsteen gezien en prachtige tuinen!
Regelmatig zijn we gestopt om foto's te maken.
Oh wat hebben we toch mazzel met het weer!
Ik heb vandaag zelfs in een korte broek gelopen!(die ik voor de zekerheid maar mee had genomen).
Morgen vertrekken we richting Wales, ik verwacht dat de natuur/heuvels alleen maar mooier word.
De weersverwachting is in ieder geval goed!

• 04 September 2012 - 07:26

Ingrid:

He lieve mensjes, wat een schitterende foto's het lijkt wel een sprookje. Haha Bart die nog uit ligt te slapen op de kamer LOL. Wat een beestje is dat toch. Kijk uit onderweg en ik hoop dat het weer mooi blijft. De vooruitichten zijn inderdaad goed. Ik kijk weer uit naar de volgende foto's. Zo genieten wij hier in Nederland lekker mee van jullie mooie en leuke verhalen. Dikke kus xxxxx

• 04 September 2012 - 07:30

Priscilla:

Wauw!!! Wat ziet het er super uit !!

Ben jaloers hihi

Xxx

• 04 September 2012 - 09:39

Danny En Esmé Nieuwdorp/Ras:

Nog even 3 foto's bijgevoegd die waren er gister niet goed doorgekomen.
    Haha ja Bart geniet enorm van alle aandacht maar hij neemt ons het vroege opstaan niet echt in dank af hihi.
    De huisjes lijken op de huisjes in SL Ingrid haha. Het links rijden valt 100% mee zolang Danny zich er maar niet mee bemoeid;-).
    Leuk te lezen dat jullie zo meegenieten!

• 04 September 2012 - 13:17

Ammette:

hallo peopeltjes
    het is weer 100% genieten hè !!
    Het ziet er geweldig uit
    ik kijk elke dag even en geniet op een afstandje mee
    liefs,
    Annette

• 04 September 2012 - 18:26

Rien Cisca:

Hallo luitjes
    Mooie fotoos en wat een prachtigenatuur.
    Geniet er van
    Groetjes Rien en Cisca

• 05 September 2012 - 19:01

Mamma:

Hallo lieverds,
    Ik kan mij voorstellen dat het mooi is. Het geboortehuis van Shakespear daar zijn wij geweest toen jullie nog klein waren.Kun je alle reacties ook lezen terwijl je daar bent?Ik vind het fijn dat jullie mooi weer
    hebben.
    Dikke knuffel van mamma.

• 06 September 2012 - 20:30

Ingrid:

Nou dan moeten wij maar snel terug naar SL en leuke huisjes gaan bouwen daar LOL....... De huisjes zijn echt zo popperig en het is af en toe net de efteling. Schitterend en ik geniet net zo mee als jullie het beleven. Leuk dat jullie dit doen hoor. Toppie!!!

xxxxx Ingrid