Midagje Oxford
Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé
02 September 2012 | Verenigd Koninkrijk, Banbury
De rit duurde ongv. 1,5 uur en we hebben genoten van de omgeving!
We zijn onderweg nog gestopt om een oude kerk te bekijken (zie foto).
Rond 12.30 waren we bij het hotel in Banburry.
Ik had in eerste instantie ook hier een kamer met hemelbed geboekt maar toen zag ik dat hier geen honden werden toegelaten.
Dus maar omgeboekt voor een simpelere kamer.
Maar toen we aankwamen en het personeel zo "verliefd" op Bart reageerde dacht ik: ach laat ik het eens proberen en ja hoor we kregen gewoon de grote kamer mét hemelbed!
We hebben eerst onze bagage op de kamer gelegd en even rustig op de kamer overlegd wat we die middag zouden gaan doen.
We hebben ontzettend mazzel met het weer want wanneer de miezerbuitjes vallen zitten we in de auto!
Het is rond de 22 graden en de zon komt regelmatig door!
We zijn in de middag nog naar Oxford gegaan.
Ook een prachtige universiteitstad die veel op Cambridge lijkt.
Dus ook daar weer prachtige gebouwen bekeken en op de foto gezet.
We zijn Christ Church in geweest bij de eetzaal van de studenten met aan kop de hoogleraren, hier is ook een stuk van de Harry Potterfilm opgenomen.
Morgen willen we waarschijnlijk naar Stone Hedge.
Het word namelijk weer erg mooi weer.
Is het in Nederland ook zo'n mooi weer?
02 September 2012 - 22:45
Rick En Joycel:
Leuk om op deze manier weer mee te kunnen genieten! Geniet van de omgeving en van elkaar! -
03 September 2012 - 01:12
Ingrid:
Het was hier ook mooi weer vandaag. Wat een schattige foto op FB van Bartje. Amuseer jullie en veel plezier in het hemelbed xxxxx