onze laatste dag - Reisverslag uit Tulum, Mexico van Danny en Esmé Nieuwdorp/Ras - WaarBenJij.nu onze laatste dag - Reisverslag uit Tulum, Mexico van Danny en Esmé Nieuwdorp/Ras - WaarBenJij.nu

onze laatste dag

Door: Danny en Esmé

Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé

29 November 2011 | Mexico, Tulum

Even een kort teken van leven.
Helaas werkt in ons hotel het internet niet en waar we nu zijn ( Xel Ha) hebben ze WiFi dus pakken wij gelijk ff de kans onder het genot van een smoothie en een Baileys.
We zijn gisteravond na een dag Chitzen Itza aangekomen in Tulum.
We hebben een cabaña als hotel kamer met uitzicht op het strand en de caribische zee.
Nu verwachten jullie vast dat wij ook tropische temperaturen hebben maar helaas het is hier erg fris.
We hebben het vannacht dan ook erg koud gehad.
Vanmorgen er voor het laatst op tijd uit want we zijn naar Xel Ha gegaan een waterpark waar we met dolfijnen hebben gezwommen.
Wow wat gaaf was dat!!!
Verder hebben we nog gesnorkeld en de ruînes maar gelaten voor wat het was we hebben al genoeg stenen gezien .
Morgenvroeg worden we om 9.30 opgehaald om naar Cancun te gaan vanwaar we naar Mexico-City vliegen om vanuit daar naar amsterdam te vliegen waar we hopelijk donderdagmiddag rond 15.00 aankomen .

Liefs van ons xx

• 30 November 2011 - 07:54

Bea:

goede vlucht en tot horens maar weer.
    bedankt voor alle mooie verslagen.

• 30 November 2011 - 11:11

Anouk:

Lieverds! Hele goede reis. We wachten jullie morgen samen met bart op. XX

• 30 November 2011 - 12:30

Annette:

oh......zwemmen met dolfijnen......ik moet nu toch heel erg mijn best doen om NIET jaloers te worden
    goeie reis en veel liefs
    Henk en Annette

• 01 December 2011 - 10:44

Nicolette:

Wat fijn dat jullie weer onderweg naar huis zijn, het positieven van dat het koud was de laatste dagen bij jullie is dat jullie alvast kunnen wennen aan het weer hier.

Nog een paar uurtjes en jullie landen zowat op mijn huis, ik zal ff goed kijken of ik rond drieen kan zwaaien en zal zeker een luchtkusje sturen. Ik ga morgen tijd vrijmaken voor alle Facebook foto's en verhalen want ik ben zeer benieuwd hoe jullie Bartje het heeft gehad bij zijn pleegouders.

Liefs, Nicolette