boottoch over het meer van Atitlan
Door: Danny en Esmé
Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé
18 November 2011 | Guatemala, Panajachel
Er liggen meerdere plaatsjes aan het meer en misschien gaan we morgen nog wat meer plaatsjes bezoeken.
Het meer van Atitlan is omringd door meerdere niet werkende vulkanen.
We hebben weer een prachtig kleed gekocht voor over de houten schommelbank die straks in de tuin komt.
Omdat we eigenlijk niet van plan waren iets te kopen hadden we niet veel geld mee en onze passen in de kluis laten liggen.
Maar we waren allebei weg van dit kleed en met veel afdingen en mijn horloge (gekocht voor €7,50 bij het kruidvat) kregen we het kleed voor een mooie prijs.
Het ziet er allemaal zo mooi uit dat het ene kleed nog mooier is dan het andere.
Danny doet diverse pogingen om mij duidelijk te maken dat we nu echt niet meer moeten aanschaffen omdat het teveel word om mee te nemen, maar we hebben al wel besloten dat we morgen een extra tas kopen om de kleden in de doen hahaha.
Verder natuurlijk weer veel foto's gemaakt van de prachtige omgeving en de markt waarover we zijn gelopen.
Om 13.10 waren we terug in Panajachel en zijn we hier het dorp in gegaan om te lunchen.
Gezien ik erg moeilijk zonder een horloge kan hebben we er toch maar weer 1 gekocht voor gelukkig dezelfde prijs als die van het kruidvat haha.
En om de dag lekker rustig te houden zijn we daarna met een goed boek bij het zwembad gaan liggen.
Het is hier nu 16.07, we hebben net gezwommen en bedacht me dat ik nu ook wel de dag kon beschrijven gezien we vanavond niks bijzonders meer gaan doen behalve weer heerlijk eten natuurlijk haha.
Zo aan het zwembad in het zonnentje liggen is toch wel een heerlijk vakantiegevoel hoor, en weten we weer waarom we de hele zomer hebben doorgewerkt.
De bevolking is erg aardig maar toch wel opdringerig om iets proberen te verkopen aan ons.
De deze tijd van het jaar is het erg rustig met toeristen wat voor ons wel leuk is maar voor de bevolking natuurlijk niet.
Vanavond plaats ik ook weer wat foto's.
Morgen rond 16.00 vertrekken we naar Chichicastenango een klein indianendorpje wat beroemd is om zijn mooie grote markt op woensdag en zondag.
Hopelijk lukt het om veel mooie foto's te maken.
We blijven er 1 nacht en gaan zondagmiddag gelijk door naar Antiqua.
Tot schrijfs maar weer en liefs van ons.
19 November 2011 - 15:17
Rien En Cisc:
Wat een prachtig kleed.
Let wel dat je het mee moet nemen,maar je hebt toch je pakezel bij je ?groetjes uit Kapelle -
19 November 2011 - 23:17
Anouk:
Mooie foto's !! Wat leuk he een kleed kopen met een horloge wat je hier hebt aangeschaft en dan ook daar weer een nieuwe kopen, dubbele winst zo zie ik dat hihi. XX -
21 November 2011 - 07:15
Dianne & Thièrry:
hee liefjes,
verslagen zijn leuk joh! Ook de foto's erbij.. krijgen we een beetje het gevoel dat we "erbij" zijn. Danny, wij hebben opgemerkt dat je inmiddels van een man weer een jongen bent geworden! Dit staat je ook leuk maar die baard en bril zijn toch wat meer man :-)
Enjoy your trip!
xxx Tee en Dee