hoera weer internet!!
Door: Danny en Esmé
Blijf op de hoogte en volg Danny en Esmé
14 November 2011 | Mexico, Oaxaca de Juárez
In mijn Rough guide van Mexico hebben we een café gevonden waar we heerlijk kunnen ontbijten en gratis kunnen internetten!!
Dus eindelijk weer nieuws van ons.
Zojuist onze buik gevuld met heerlijk vers fruit, lekkere yoghurt en zoete pancakes (volgens mij komen we met veel extra kilo's weer thuis).
Dus nu even tijd om hier wat te schrijven.
Helaas geen foto's want die staan niet op m'n mobiel.
Vandaag hebben we onze laatste dag in Oaxaca.
Vanavond vertrekken we met de nachtbus om 21.00 richting San Christobal, waar we morgenvroeg om 9.00 hopelijk aankomen.
Danny is helemaal blij dat we een "rustdag" hebben haha.
Gisteren werden we om 10.00 opgehaald door onze gids om eerst naar de oudste boom ter wereld te gaan in El Tule. Deze boom heeft zelfs een omtrek van 58 meter!
Vandaar uit zijn we naar Mitla gegaan.
Beroemde ruïnes waar zapoteken ( voorouders van de maya's) hebben gewoond. Deze zijn heel kleurrijk geweest.
Op de terugweg naar Oaxaca zijn we gestopt bij een weverij in Teotitlan del valle een beroemde weefplaats 4km ten noorden van Oaxaca.
En zijn we eerder dan gepland al geslaagd voor een kleed voor de schommelbank.
Daarna hebben we snel geluncht en zijn we naar Monte Alban gegaan.
Een prachtig groot archeologisch complex wat omstreeks 500 v.c. gesticht werd en nooit is ontdekt door de spanjaarden.
Danny was behoorlijk onder de indruk van de groote van het complex.
En ja weer hebben we een tempel beklommen dit keer 53 treden maar dit zijn geen normale treden hoor ze zijn zo hoog als 2 treden tegelijk.
Eenmaal terug in het hotel hebben we nog gezwommen en zijn in de avond Oaxaca in gegaan om italiaans te eten haha.
Wederom ontzettend lekker.
Nou dit was het voorlopig weer.
Ondertussen hebben we ook weer internet in ons hotel en kan ik toch nog wat fotos hier laten zien!
Liefs en tot schrijfs xxx
14 November 2011 - 21:38
Joost & Anouk:
Hallo lieverds!
Zo wat een aktiviteiten allemaal zeg, phoe phoe, je bent bijna aan vakantie toe als je thuiskomt. Lekker morgen een rustdag na zo'n lange busreis. Hopelijk hebben jullie een zwembad ofzo zodat je een beetje bij kunt tanken. Ik kan me ook wel voorstellen dat als je er dan eenmaal bent je natuurlijk ook zoveel mogelijk wilt zien! En de foto's zien er erg mooi uit! Die boom!! Wauw! En jullie korte broeken....hier heeft het gevroren vannacht en werd er vanmorgen alweer gewaarschuwd voor gladheid, brrrr.... Ik ga lekker mijn mandje in en neem de beestjenboel mee hihi. Tot snel weer lieffies!
Dikke knuffel
Joost & Anouk
15 November 2011 - 12:53
Annette:
tjeetje wat een trap
niks voor mij dus ( hahaha)
dan mag je best wel een calorierijk ontbijtje eten hoor
jullie zien er pico bello uit !!
lieve groetjes
van Henk en Annette -
15 November 2011 - 15:00
Rien En Cisca:
leuk weer van jullie te horen.wat een energie bezitten jullie.maar dat wordt wel minder als de reis wat langer gaat duren. nog steeds koud in nederland! Tot ziens en je weet het VOORZICHTIG!!!!!!! je schoon moeder -
17 November 2011 - 20:32
Ingrid:
Whow waanzinnig die boom. Ben onder de indruk van jullie reisverslag. Wat en geweldige ervaring moet dit zijn.
Liefs van mij Ingrid x